Un febrer atípic amb només dos partits per culpa de la copa i una nova finestra FIBA

  0
  49
  Penya - Betis.jpg

  02/02/2018 – La disputa de la Copa del Rei i una nova finestra FIBA faran que el Divina Joventut només jugui dos partits aquest mes de febrer. Després, gairebé tres setmanes d'aturada. 

  02/02/2018 – El mes de febrer és el més de la Copa del Rei, el que suposa sempre un petit parèntesi en la lliga ACB. Enguany, però, la disputa de la copa coincidirà, també, amb l’arribada d’una nova finestra FIBA, que comportarà una aturada de la competició molt més llarga. 
  La primera finestra per jugar partits internacionals va tenir lloc el novembre passat i la segona tindrà lloc del 19 al 27 de febrer, tot just després de la copa, que se celebrarà a Las Palmas de Gran Canària del 15 al 18. 
  D’aquesta manera, la Penya disputarà només dos partits aquest febrer. El d’aquesta setmana a l’Olímpic contra l’Estudiantes i el del diumenge següent, dia 10, a la pista del Morabanc Andorra. Després els verd-i-negres afrontaran una aturada de gairebé tres setmanes i no tornaran a jugar fins al 4 de març, quan hauran d’afrontar un partit clau també lluny de Badalona davant del Betis. Un llarg i inhabitual parèntesi que caldrà veure com pot afectar l’equip. 
  En la primera finestra FIBA fins a sis jugadors van ser convocats per jugar partits internacionals: Sergi Vidal, Xabi López-Arostegui, Neno Dimitrijevic, Simon Birgander, Maalik Wayns i Tomasz Gielo. Veurem quins repeteixen i si s’hi afegeix Nicolás Laprovittola, internacional amb l’Argentina. Aquella primera aturada no va provar gens a alguns jugadors i l’equip se n’ha ressentit (1 triomf en 10 partits des d’aleshores).