El Port acull la segona ronda de la lliga de rem indoor

  0
  Rem indoor.jpg

  03/02/2017 – Es tracta de la Lliga Interclubs Catalana de Rem Indoor, on comptarà amb equips del Club Nàutic Bétulo i del Reial Club Marítim de Barcelona.

   

  Aquest diumenge, 5 de febrer a partir de les 10 del matí, el Port de Badalona serà l'escenari que acollirà la segona ronda de la Lliga Interclubs Catalana de Rem Indoor, que comptarà entre els equips participants en la secció de rem del Club Nàutic Bétulo i la del Reial Club Maritím de Barcelona.

   

  Les sèries en remergòmetres seran cada 10 minuts, primer per categories masculina i femenina i després per modalitats mixtes. Cada sèrie estarà formada per un màxim de cinc equips i cada equip per quatre vogadors.

   

  La competició es realitzarà a l’interior de la sala, mentre que a l’exterior s’hi instal·laran 10 remergòmetres com a zona d’escalfament. El remergòmetres són unes màquines que permeten reproduir el moviment específic del rem en sec, adaptats amb una pantalla electrònica, amb el qual es calcula el desgast energètic del remer, la velocitat virtual i la distància recorreguda.

   

  La normativa d’aquesta lligueta, que té tres cites (la primera es va celebrar el passat mes de novembre a Barcelona i la definitiva tindrà lloc al març al Marítim) consten d’una sèrie de 2.000 metres, en equips de quatre membres que es tornaran per relleus. Es calcula que la competició finalitzarà cap a les 12 del  migdia.

   

  El club guanyador absolut de les tres rondes rebrà un remergòmetre de darrera generació per continuar amb la bona preparació física.

   

  A més a més, el Club Nàutic Bétulo programarà una jornada de portes obertes per difondre la pràctica d'aquesta modalitat i, així també, sumar aficionats.