El Port de Badalona acollirà aquest dissabte la I Trobada de Velers Tradicionals

  0
  46
  I Trobada Velers Tradicionals de Badalona.jpg

  10/09/2014 – Es reuniran velers tan emblemàtics com el Far Barcelona, el Sant Ramon i el Quetx Ciutat de Badalona. A més, els ciutadans podran visitar algunes embarcacions.

  Aquest dissabte, 13 de setembre, se celebrarà al Port de Badalona la primera Trobada de Velers Tradicionals de Badalonal, on es reuniran velers tan emblemàtics com el Far Barcelona, el Sant Ramon i, per descomptat, el veler de la ciutat: el Quetx Ciutat de Badalona.

   

  A la trobada, organitzada per Marina Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació Amics del Quetx i Bricbarca, també hi assistiran les embarcacions del Museu Marítim de Barcelona Drac i Lola, aquesta última declarada bé d’interès per la Generalitat de Catalunya, així com embarcacions particulars de vela llatina.

   

  A les deu del matí es rebran totes les embarcacions al port i es donaran les indicacions a les tripulacions per a la navegació conjunta. A partir de les 11h, i fins a les 14h, els ciutadans que passegin pel passeig del dic del port i pel passeig Marítim podran veure tots els velers participants a la Trobada navegant per la costa litoral. Ja a la tarda, a partir de les 17h, tothom es podrà apropar al Moll de Capitania per veure els velers de ben a prop. A més, hi haurà portes obertes d’algunes embarcacions i també tallers nàutics per a tot el públic.