El Port de Badalona acull la primera jornada de Batel

  0
  IMG_5677.JPG

  02/03/2015 – Entre els badalonins es van repartir les victòries, ja que Natació es va imposar en cadet i absolut masculí, mentre que Rem va guanyar en cadet i absolut femení i juvenil masculí.

  El Port de Badalona va acollir dissabte la primera jornada interclubs de Batel 2015 – Memorial Marc Iborra, organitzat pels Clubs Natació Badalona i Rem Badalona, amb la col·laboració de Marina Badalona.

   

  Des del moll de cortesia fins a la bocana del port es van celebrar les regates en modalitat contrarellotge en un recorregut de 800 metres pels cadets i 1.600m pels juvenils i absoluts.

   

  El Batel és una embarcació típica dels país basc de quatre vogadors i patró, que competeixen en totes les categories, especialment infantils i cadets.

   

  En aquesta primera jornada van participar uns setanta vogadors dels dos clubs badalonins i també del Club Marítim de Barcelona. Destacar que entre els badalonins es van repartir les victòries, ja que Natació es va imposar en cadet i absolut masculí, mentre que Rem va guanyar en cadet i absolut femení i juvenil masculí.

  Recordar que les properes jornades de Batel a Badalona se celebraran el 14 i 28 de març al mateix port.