L’AV Morera ret homenatge als socis amb més de 25 anys d’activitat

  0
  Foto 28-2-15 12 18 40.jpg

  02/03/2015 – Prop d'un centenar de socis reben l'homenatge de l'entitat durant la seva Assemblea General. A més, l'AV compta amb una nova junta encapçalada per Javi Lorente.

  L’Associació de Veïns de la Morera va celebrar dissabte la seva Assemblea General a l’escola Salvador Espriu, amb que va aprofitar per retre homenatge a uns 99 veïns que duen a terme 25 anys o més com a socis amb l’objectiu d’agraïment a la seva fidelitat a l’entitat.

   

  A més, destacar que a l’assemblea es va aprovar una nova junta directiva encapçalada per Javi Lorente, ja que fins ara l’actual president, José Rubiales, no es va tornar a presentar.

   

  L’Associació de Veïns de la Morera es va constituir l’any 1979, actualment compta amb més de 400 socis i realitza diverses activitats com el Concert de Tardor i festa del barri destacada per la banyetada dolça i la Ruta de la Tapa per diversos restauradors.

   

  Recordar que el proper diumenge 15 de març s’inaugurarà l’escultura a les víctimes de la fàbrica tèxtil Haissa, concretament a la plaça dels Treballadors de Haissa.