El Port de Badalona acull la tercera regata de Batel

  0
  69
  rem badalona.jpg

  13/04/2015 – Una regata en memòria a Marc Iborra, en què les victòries van ser molt repartides entre el Club Natació Badalona i el Club Rem Badalona.

  Dissabte va tenir lloc al Port de Badalona la tercera regata de Batel 'Memorial Marc Iborra', organitzat pels clubs Natació Badalona i Rem Badalona i amb la col·laboració del Port de Badalona. Van participar els clubs locals, Natació, Rem, Bétulo i Rem Palamós.

   

  Tanmateix que en les anteriors regates, les victòries de les categories petites se les van repartir. El cadet masculí per Club Natació Badalona i el cadet femení pel Club Rem Badalona. La sorpresa la van donar el juvenil del Rem Badalona C, que va guanyar a Natació i a les altres tripulacions (A i B) del seu mateix club.

   

  Pel que fa les noies sèniors del Club Rem Badalona van tornar a imposar a les juvenils i sèniors del Club Natació Badalona. Mentre que l'absolut masculí el guanyador va ser el Club Natació Badalona, seguit de Club Rem Badalona, Club Nàutic Bétulo i Club Rem Palamós.

   

  Destacar que el pare d'en Marc Iborra va fer l'entrega de les banderes als guanyadors de les tres regates, l'absolut femení de Rem Badalona i l'absolut masculí de Natació Badalona.