El Port de Badalona ofereix dues nits de cultura i gastronomia

  0
  port.JPG

  19/07/2013 – Aquest cap de setmana té lloc Les Nits al Port, un festival amb música, dansa i gastronomia a càrrec de diferencs entitats, associacions i restaurants de la ciutat.

  El divendres, 19 de juliol, i el dissabte, 20 de juliol, a partir de les 22.00 hores, l’esplanada del Moll de Ribera del Port de Badalona acollirà el festival que inicia el projecte de Les Nits al Port de Badalona. Es tracta d’un festival  estructurat en dues ofertes culturals diferenciades. La nit del divendres està reservada a l’òpera i la dansa clàssica.  En aquesta ocasió, les actuacions van a càrrec del Jove Ballet Clàssic de Badalona i d’altres artistes triats per la directora artística del festival,  Marisa Yudes. La primera part estarà dedicada a l’òpera de la mà del tenor José Luis Blanch i la mezzosoprano Angela Lorite, amb Alex Morandini al piano. La segona part estarà reservada a la dansa amb l’actuació dels joves ballarins i ballarines de la ciutat.

   

  La nit del dissabte serà pel flamenc i la música popular amb diferents manifestacions, amb actuacions del Coro Rociero de ACRA, de la Casa Castellano Manchega de Badalona, de la Banda de Gaites Gallegues  d’ Agarimos, del Centro Aragonés de Badalona i de les sevillanes de la Casa de Utrera. També hi haurà dos quadres flamencs d’Isabel Romero, professora de l’Escola de Dansa Marisa Yudes.

   

  Per complementar l’espectacle artístic, des de les 20.00h hi haurà oferta de restauració i mostra gastronòmica d’algunes de les cases regionals presents en el Festival i d’establiments de la ciutat que s’han sumat a la iniciativa, com la Masia de la Xesca, la cerveseria Les 4 pedres, Can Mario’s, Hirus, un estand de cava i també restaurants del mateix port com Sant Anastasi, Via Baetulo, El Teiatru i A Toda Vela.

   

  Per afavorir l’assistència a l’espectacle cultural, hi haurà jornada de portes obertes en l’aparcament del Port de Badalona a partir de les 20.00 hores.