El Port de Badalona potencia les eines de control i gestió digital dels ports

  0

  El Port de Badalona acollirà la jornada de presentació de la Mobile Week 2022 a la ciutat del Barcelonès. L’acte de presentació de l’edició 2022 d’aquestes jornades tindrà lloc el dimarts 26 d’abril a les 10.00 hores al centre d’activitats nàutiques del Port de Badalona, situada en el Moll Nord. La presentació de la Mobile Week Badalona 2022 anirà a càrrec d’Àlex Montornès, primer tinent d’alcalde d’Impuls Econòmic i reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona.

  A més, comptarà amb la presència de Mercè Rius, directora general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; Christian Carneado, 6è Tinent d’Alcaldia i Regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat de l’Ajuntament de Badalona; i Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona.

  A més, de la presentació institucional, Marina Badalona organitzarà la conferència “Metamodel del Port Digital Sostenible”, on s’exposarà l’estudi i la implementació de les eines de control digital dels ports esportius i turístics de Catalunya. L’objectiu és fer una gestió més eficaç, atractiva, segura i sostenible i fomentar el desenvolupament cap a la gestió autònoma d’aquestes infraestructures.

  Aquesta jornada constarà d’una ponència a càrrec de Lluís Martín, consultor en transformació digital, i una taula rodona on participaran Mercè Rius, Jordi Ortiz, director general de Secartys; Ricardo Vallespir, responsable de transformació digital de la Cambra de Comerç del Barcelonès Nord, Roger Llobet, responsable de The Blue Guest, i Lourdes Muñoz, presidenta de la iniciativa Barcelona Open Data.

  34 activitats per a tots els públics

  En la segona edició de la Mobile Week Badalona, la ciutat organitza 34 activitats entre el 25 i el 30 d’abril. Durant quatre dies es celebraran 22 conferències i 12 tallers per a tot tipus de públic i dividit en tres temàtiques principals: drets i responsabilitats digitals, habilitats professionals digitals i el paper de l’educació i, finalment, cultura, creativitat, entreteniment i nous formats digitals. Com a tancament, Badalona celebrarà un family day en el que s’organitzarà un scape room per apropar la tecnologia i la ciència a petits i grans i introduir el paper de la dona en les professions STEAM.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí