El PP critica Dolors Sabater per assistir a la Via Lliure de la Meridiana

    0

    10/09/2015 – El grup municipal lamenta l’assistència de l’alcaldessa aquest divendres “a l'acte proindependentista de la Meridiana” i insta Dolors Sabater a "governar la ciutat".

    El PP de Badalona lamenta l’assistència de l’alcaldessa aquest divendres “a l'acte proindependentista de la Meridiana”. El portaveu del grup municipal, Juan Fernández, considera que no es pot “consentir que la que és representant de tots els ciutadans de Badalona assisteixi, en plena campanya electoral, a un acte polític que té com a única finalitat saltar-se la legalitat vigent”.

     

    Juan Fernández, a més, ha recordat que Dolors Sabater també va participar i pronunciar un discurs en un acte organitzat per Òmnium Cultural, en referència a la conferència institucional que l’Ajuntament ha recuperat enguany després de quatre anys d’interrupció per part del propi PP. Juan Fernández ha exigit que “s'acabi aquesta utilització clarament partidista de l'alcaldia de Badalona” i insta l’alcaldessa a “governar la ciutat que des de fa mesos està abandonada i empitjora tant en manteniment com en seguretat”.