El PP demana que Mañas comparegui en Junta de Portaveus per justificar la contractació de la seva dona

    0
    2.JPG
    23/05/2018 – El PP de Badalona ha demanat que es convoqui una Junta de Portaveus extraordinària perquè el regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas (ICV-EUIA), justifiqui la contractació de la seva parella com a treballadora de l’Ajuntament. Els populars consideren que “les sospites que hi ha sobre aquest procediment són greus i sorprenents” i adverteixen que els grups municipals no poden esperar que es creï la Comissió Especial d’Investigació anunciada. Així mateix, el president del PP a la ciutat i del partit a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, ha registrat una sol·licitud al Parlament perquè comparegui el director del Servei d’Ocupació de Catalunya i esclareixi els dubtes sobre la polèmica contractació.
    La polèmica al voltant d’aquesta contractació va sorgir la setmana passada quan va transcendir que el consistori havia contractat la muller d’Àlex Mañas a través d’un procés per ocupar un càrrec de tècnica de Medi Ambient amb una retribució anual de 46.000 euros. El president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, va denunciar que el regidor havia fet un “vestit a mida” per la seva dona i va exigir a l’alcaldessa que el cessés.

    Des de l’equip de govern badaloní, el tercer tinent d’alcalde, José Téllez, va defensar que aquesta incorporació es va fer a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i va remarcar que l’executiu local “no interfereix en la selecció de personal que el SOC fa”.