L’Oficina de Turisme de Badalona ofereix nous productes enoturístics

  0
  10
  DO Alella II.JPG

  23/05/2018 – Aquest dimarts s’ha presentat a Badalona tres nous productes enoturístics DO Alella de Badalona destinats al turisme individual, interior i internacional. Dos dels productes són per poder gaudir durant una jornada de la natura, la cultura i el vi, i una tercera oferta per un cap de setmana sencer. Amb aquesta iniciativa, un producte turístic de Badalona tindrà presència per primer cop en els canals de comercialització internacionals. La primera de les ofertes és el paquet Badalona, els orígens: cultura, natura i vi, destinat a totes aquelles persones interessades en la història de la ciutat, la cultura, l’enoturisme, les vinyes i la gastronomia local. Les activitats es poden fer a peu, amb transport públic i vehicle propi durant una jornada.

  També es pot gaudir del mar, la història, la gastronomia local, l’enoturisme i el shopping amb Badalona la mar de vi una segona oferta turística que a partir d’ara es pot comprar a la ciutat i que es pot fer amb una passejada urbana. Però si el que es vol és passar un cap de setmana complert, pernoctació inclosa, l’oferta de l’Oficina de Turisme de Badalona ofereix una ruta per Alella, Teià i Tiana, per gaudir de l’entorn, del vi i, entre moltes altres coses, de la gastronomia de la zona sota el nom DO Alella a cavall de la història i el vi. 

  Els tres productes d’enoturismes, propis de l’Oficina de Turisme de Badalona amb la col·laboració d’agents privats que ja ofereixen productes i serveis per separat, es poden comprar a través de diversos llocs web com: 

  www.viemocions.com,

  www.enoturismedoalella.cat

  www.catalunyaexperience.cat

  Recordem que l’any 2016 l’Ajuntament de Badalona va entrar a formar part del Consorci de Promoció Enoturística DO Alella amb la voluntat de posar en valor el patrimoni històric, cultural, paisatgístic i esportiu de la ciutat com a destinació enoturística de qualitat.