El PP lamenta que govern i PSC “hagin pactat” les ordenances de 2017 sense informar la resta de partits

  0
  juan fernandez.jpg

  26/09/2016 – El president del grup municipal, Juan Fernández, afirma que el PP no va disposar de la informació detallada la setmana passada.

  El PP de Badalona ha lamentat que el govern “hagi pactat per avançat les Ordenances Fiscals del 2017 amb el partit socialista mentre que no ha facilitat cap informació a la resta dels partits polítics de l’oposició”, tot i haver-ho demanat amb anterioritat, asseguren.

   

  El president del grup municipal, Juan Fernández, afirma que el PP no va disposar de la informació detallada la setmana passada, mentre que “per al PSC sí que estava disponible, i fins i tot la majoria de propostes ja les havien pactat amb ells”. Fernández considera que aquesta situació és “molt greu perquè demostra un tarannà molt poc democràtic de l'executiu, ja que sempre s’ha informat els grups polítics amb anterioritat dels principals canvis que s’introdueixen a les ordenances fiscals de cada any”.

   

  El President popular considera, a més, que aquesta forma d’actuar tant del govern com del PSC demostra, “l’acord de governabilitat ocult que existeix entre els partits”.