La Colla Micaco toca el cel: primer 4de8 de la història i vencedors a Torredembarra

  0
  44
  david oliete.JPG

  25/09/2016 – Els Castellers de Badalona descarreguen el primer 8 de la seva història i s'imposen a la primera jornada del Concurs de Castells.

  El 25 de setembre de 2016 ha passat a la història dels Castellers de Badalona després que la Colla Micaco hagi aconseguit la primera posició en la primera jornada del Concurs de Castells, celebrada a Torredembarra. Els badalonins han assolit el repte de fer el salt als castells de 8 en descarregar el 4de8, el millor castell de la història de l'agrupació local.

   

  Els micaco encaraven la seva tercera participació consecutiva a la biennal amb il·lusió i ambició, i aquest cop no han fallat. L'estrena del 4de8 ha arribat en un dels millors escenaris possibles i ha servit per fer aparèixer un castell de vuit, per primera vegada, en la primera jornada del certamen.

   

  A més de l'estrutura estrella, l'actuació de la colla encapçalada per Adrià Bonet ha sumat un 5de7 i un 7de7, dos grans castells que els badalonins ja havien descarregat aquest curs. Els micacos poden presumir d'haver complert l'objectiu més important de la temporada pel que portaven mesos de rodatge i preparació.