El PP proposa al PSC una nova moció de censura

  0
  51
  20170920_185124.jpg

  21/09/2017 – Els 'populars' creuen que cal derrocar el govern; el PSC no sospesa aquest escenari.

  El Partit Popular ha tornat a expressar aquest dimecres a la tarda la seva voluntat de seure a parlar amb el PSC per intentar quallar una moció de censura. Després de l'anunci de Dolors Sabater de no assistir a declarar a la Ciutat de la Justícia, el president 'popular', Juan Fernández, considera que “és el moment de prendre decisions” i creu que el PSC “ha de fer una profunda reflexió”.

   

  “Aquest govern ha col·locat l'Ajuntament al capdavant del procés independentista, utilitza recursos públics per a circs i obligarà als Mossos a venir a buscar l'alcaldessa per prestar declaració”, ha manifestat Fernández. No ha concretat el PP, però, a qui hauria de recaure l'alcaldia. “Primer hem de seure”.

   

  El PSC ha rebutjat instal·lar-se en aquest escenari perquè considera que la situació que s'estan vivint aquests dies va ser provocada per la “irresponsabilitat del PP amb l'estatut”. “Demanem responsabilitat, i no confrontació entre uns i altres. Els independentistes que assumeixin les conseqüències de saltar-se la llei”, ha respost el primer secretari del PSC, Àlex Pastor.