El PP reprova que el govern gasti recursos públics en una enquesta d’opinió

  0
  informe neteja.jpg

  21/01/2017 – El grup municipal assegura que l'estudi del GESOP ha costat 15.000 euros, i el titlla de “polític i partidista”.

   El Grup municipal del PP de Badalona ha lamentat avui la gestió irresponsable que continua fent el Govern dels diners de tots els ciutadans, en aquesta ocasió, utilitzant-los per a fer una enquesta política i partidista. El president popular, Juan Fernández, considera que “novament el Govern torna a posar en evidència que no sap governar per a tots els veïns i ens ho demostra una vegada més malgastant els recursos públics per treure’n un rèdit polític i partidista”.

   

  Els responsables municipals van presentar ahir un estudi que ha tingut un cost de 15.000 euros i que només fa una investigació de la ciutat durant els dos últims anys de mandat i els dos propers. Fernández lamenta que “enlloc de destinar els diners a millorar la seguretat, arreglar carrers o en el manteniment de les instal·lacions esportives, el Govern ens ha presentat una enquesta que l’única finalitat que té és justificar la seva inacció de govern i la paràlisi en la que té immersa la ciutat”. “Mai cap govern havia fet una enquesta amb diners públics d’aquesta manera, si el govern vol fer aquest tipus d’estudi ho ha de pagar el seu partit i no els ciutadans de Badalona”, assegura el president popular.

   

  Fernández lamenta que aquesta no sigui la primera vegada en la que els responsables municipals fan servir els diners públics per justificar la seva acció de govern. El president popular especifica que “fa uns mesos ja vam denunciar els 12.000 euros que ens ha costat a tots els ciutadans la contractació d’un militant de la CUP per a fer un informe sobre la neteja viària i ara hem de sumar 15.000 més en una enquesta política”. “Denunciarem tantes vegades com faci falta a aquest Govern que actua de forma sectària i continua gestionant l’Ajuntament com si fos el seu propi ‘cortijo’ en el que creu que pot fer el que vulgui”, conclou Fernández.