El Prat acusa les baixes contra el líder (52-85)

0
    38
    J07_CB_Prat-Quesos_Cerrato_Palencia_(1).JPG

12/11/2015 – La mala nit de Forcada (-10 de valoració) i les absències de Gerbert Martí, David Iriarte, Agustí Sans i Marc Bauzà limiten la rotació potablava.

El vinculat del FIATC Joventut patiria ahir al vespre una de les derrotes més dures de la temporada; sens dubte la més contundent des del punt de vista de la diferència final en el marcador (-33).

Roberto Sánchez hauria de plantejar el partit sense l’opció de poder comptar amb Agustí Sans, Gerbert Martí, David Iriarte i Marc Bauzà, mentre que Zoran Nikolic no gaudia de les condicions òptimes per jugar.

Aquestes circumstàncies, sumades al potencial del Quesos Cerrato, condemnarien el vinculat de la Penya al Joan Busquets. Malgrat ser capaç de contenir la sortida morada (6-5), Palencia de seguida s’escaparia en el marcador completant un parcial de 0 a 15 durant els primers minuts (6-19).

Urko Otegui i Mitchel McCarron liderarien les operacions ofensives visitants, permetent que el bloc de Porfi Fisac pogués tancar el primer període amb una clara diferència favorable (13-25). L’escorta aussie anotaria 10 punts durant els deu minuts inicials, convertint-se en el primer dels molts referents que tindria Quesos Cerrato al llarg de l’encontre.

Un 2 a 9 per iniciar el segon acte encara enfonsaria més les aspiracions de remuntada potablaves (15-34). En atac, la zona plantejada pel conjunt palentí faria molt mal als exteriors amb més pes en la rotació del Prat. Forcada (-10 de valoració) i Nogués (-3) no tindrien el seu millor dia i això li donaria més marge al rival per dominar fins al descans (26-47).

Amb el partit sentenciat després dels dos primers quarts, Quesos Cerrato es limitaria a repartir minuts durant la segona meitat del duel. La intensitat visitant no afluixaria, impossibilitant que el Prat pogués maquillar el resultat (52-85).

En un dia on les baixes serien les clares protagonistes a les files locals, José Coego podria salvar l’honor amb 14 punts, 8 rebots i un 12 de valoració. Els joves Óscar Amo (11 de valoració) i Terrence Bieshaar (8) acumularien una bona dosi d’aprenentatge lluitant contra pivots molt experimentats.

Després de caure contra el Quesos Cerrato, el CB Prat és el nou cuer de la LEB Or (1/6). Diumenge (19h), el vinculat del FIATC Joventut ha de visitar una de les pistes més complicades de la categoria, la del Melilla (4/3).

Fitxa tècnica:

CB Prat (52): Forcada (-), Ros (12), Nogués (2), Amo (5), Coego (14), Pérez (-), Costa (2), López-Arostegui (8), Bieshaar (8) i Nikolic (1).

Quesos Cerrato (85): Pérez (11), McCarron (12), Blanch (6), Otegui (10), Barnes (11), Bas (5), Rodríguez (-), Vicens (11), Tomàs (8 i Fakuade (11).

Parcials: 13-25 / 13-22 / 14-23 / 12-15 /

Rebots: Coego (8) / Fakuade (9)

Assistències: Amo (4) / Fakuade (4)

Incidències: partit corresponent a la setena jornada de la LEB Or, disputat al Pavelló Joan Busquets.