Dos regidors del PP de Badalona aniran a les llistes del partit per a les generals

  0
  daniel gracia.jpg

  12/11/2015 – Dos actuals representants del partit a la ciutat i antics membres de govern concorreran al Senat i al Congrés.

  Dos regidors del Partit Popular de Badalona concorreran a les eleccions generals que se celebraran el proper 20 de desembre. Es tracta de Daniel Gracia Álvarez, que és el numero dos de la llista al Senat per Barcelona, i Maritxu Hervás Mínguez, candidata número 11 per Barcelona al Congrés dels diputats.

   

  Graduat superior en Comunicació Empresarial per l’Institut Superior de l’Administració, Màster en Comunicació Empresarial i MBA per la Universitat Politècnica de Catalunya-EUNCET, Daniel Gracia va ser el Regidor de Via Pública i Mobilitat i dels Districtes 2 i 3 de l’Ajuntament de Badalona entre 2011 i 2015.

   

  Maritxu Hervás, per la seva banda, és regidora des de l’any 1996 i portaveu del grup municipal del PP des de l’any 1999. En el darrer mandat municipal ha estat segona Tinent d'Alcalde de l’Ajuntament de Badalona i regidora de l'Àmbit de Govern i Recursos Humans. També ha estat vice-presidenta de l’empresa municipal Badalona Comunicació, així com consellera a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

  Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2136