El Prat arriba fins on pot a Melilla (76-53)

41

16/11/2015 – Les absències de Nogués, Sans, Nikolic, Iriarte i Martí limiten la rotació del vinculat de la Penya contra el degà.

El CB Prat Joventut es presentava a la pista del Melilla Baloncesto amb la baixa de cinc jugadors importants, fet que encara convertia la visita al Pavelló Javier Imbroda en un repte encara més difícil.

Sense Nogués, Sans, Nikolic, Iriarte i Martí, el conjunt de Roberto Sánchez no podria aturar la intensitat constant d’un Melilla que castigaria la fragilitat mental dels potablaves.

Hernández-Sonseca, recuperat per la causa després d’uns darrers partits més discrets, es faria amo i senyor de la pintura amb 17 punts, 12 rebots i un 36 de valoració.

Les accions del pivot madrileny obririen el primer forat en el marcador (14-4), però l’aparició de Piru Ros mantindria el Prat amb opcions fins al final del primer parcial (21-16).

L’equip de Roberto Sánchez s’arribaria a situar a només un punt de distància (21-20), tot i que el Melilla podria tornar a la ‘normalitat’ sense gaires dificultats. El bloc d’Alejandro Alcoba superaria la defensa zonal plantejada pel Prat, marxant al descans amb nou punts de renda (36-27).

A la represa, els visitants es mantindrien vius gràcies al recital protagonitzat per Xavi Forcada (25 de valoració) durant el tercer quart. El base, autor de 14 punts en aquest període, seria el líder d’un CB Prat que es desinflaria en el moment definitiu del partit.

L’aportació de Sonseca als dos cantons de la pista dispararia l’avantatge local i un triple de Suka-Umu faria incrementar la diferència per sobre dels 20 punts (68-46). El Melilla només hauria de gestionar la seva renda fins al final del partit (76-53).

L’única nota positiva pels interessos potablaves seria el debut del júnior de primer any Pep Busquets (9 minuts), el qual venia de fer un 27 de valoració el dia anterior amb la Penya.

Amb aquesta derrota, la setena de la temporada, el CB Prat continua sent el cuer de la LEB Or (1/7). El vinculat de la Penya espera poder tallar la mala dinàmica el pròxim divendres, guanyant a casa un rival directe com el Leyma Coruña (20:30h).

Fitxa tècnica

Club Melilla Baloncesto (76): Franch (10), Zengotitabengoa (4), P. Almazán (8), Edwards (5), Hernández-Sonseca (17), Larraona (3), Gatell (4), Manzano (9), E. Almazán (3) i Suka (13).

CB Prat Joventut (53): Costa (9), López-Arostegui (6), Ros (6), Amo (2),  Coego (4), Busquets (-), Forcada (20) , Bauza (-) i Bieshaar (6).

Parcials: 21-16 / 15-11 / 17-17 / 23-9

Rebots: Hernández-Sonseca (12) / Bieshaar (7)

Assistències: P.Almazán (5) / Forcada (2)

Incidències: partit corresponent a la vuitena jornada de la LEB Or, disputat al Pavelló Javier Imbroda de Melilla.