Badalona guarda silenci per les víctimes dels atacs de París

  0
  IMG_9595.JPG

  16/11/2015 – A les 12, representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Badalona han participat en la concentració que s’ha celebrat a la plaça de la Vila.

   

  Badalona ha guardat aquest migdia un minut de silenci en senyal de dol i de rebuig pels atemptats comesos a Paris la nit de divendres passat. A les 12, representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Badalona han participat en la concentració que s’ha celebrat a la plaça de la Vila.

   

  Nombrosos ciutadans a títol personal s’han afegit al minut de silenci, que s’ha fet al costat d’un màstil on hi oneja des de dissabte la bandera de França. Des de les 12 del migdia de dissabte fins a les 12 del migdia d’avui dilluns, Badalona ha estat dos dies de dol oficial.

   

  “Volem enviar un missatge contra la barbàrie de les guerres i el terrorisme en qualsevol lloc del món i qualsevol moment”, ha expressat l’alcaldessa Dolors Sabater.

   

  Altres minuts de silenci

  A altres parts de la ciutat també s’han pogut veure gestos de solidaritat amb els atemptats i les seves víctimes, com ara a les cotxeres de TUSGSAL, on també s’ha guardat un minut de silenci aquest migdia.