El Prat arrossega un mal 1r quart (57 a 80)

0
    28

06/05/2014
    Els potablava ja perdien per 11 al final dels primers 10 minuts degut als 4 triples de Rakocevc

El Prat va perdre contra el Càceres en el 2n partit de les semifinals de la Leb Plata per 57 a 80 i haurà de recuperar el factor pista al camp dels extremenys.

El conjunt de Carles duran va estar molt desencertats de des l'exterior i va anar a remolc d'un mal 1r quart en el que ja perdia per 11 (19 a 28).
    El montenegrí Nikola Rakocevic va anotar 4 triples als 10 primers minuts per obrir un forat a favor dels visitants.

Al 2n període, amb els triples d'Abalde, Sans i Piru, i les penetracions de Nogués, el marcador es va ajustar (34 a 39 min 20), peròun parcial de 0 a 13 a la tornada dels vestidors va ser definitiu. Els potablava estaven negats des del triple (0 de 8 al 3r quart) i veien com el partit s'escapava sense poder-hi fer més.

Ara la sèrie es trasllada a Càceres on el divendres a les 21h es disputarà el 3r partit i el diumenge a la mateixa hora el 4t.