Vives: “Allò ideal a Bilbao no seria tenir molt d’encert sinó que ens fiquessin només 30 punts”

  0
  62
  JOV-MUR (21).jpg

  06/05/2014
  El base del 
  FIATC Joventut ha passat revista de l'últim partit contra el Múrcia i ja pensa en el partit de Bilbao, en el que "haurem de posar molt de ritme"

  El base del FIATC Joventut ha passat revista de l'últim partit contra el Múrcia i ja pensa en el partit de Bilbao, en el que "haurem de posar molt de ritme"

  Sobre el partit del Múrcia: "No ens han deixat fer el nostre joc, no hem pogut córrer i no teníem encert. Al final hem posat cor per empatar però ells han jugat molt bé el final. Potser s'assembla una mica al partit del Fuenlabrada a casa. A les pròrrogues els jugadors més experimentats ens han tornat a treure avantatge".

  Sobre el partit contra el Bilbao: "El millor que tenen ells es que són jugadors que porten molts anys a la lliga i que saben jugar les seves opcions. Haurem de posar un ritme alt de partit. No sé si és bo o no que no tinguin objectius, però tampoc ens ha de preocupar. Hem de fer un bon partit i treure'ns el mal gust de l'últim. Allò ideal a Bilbao no seria tenir molt d'encert sinó que ens fiquessin només 30 punts".

  Elogis a Raül López: "Sense dubte en Raül és un jugador que sempre he dit que m'agrada molt. Té una màgia amb la pilota i un talent innat. Serà un orgull jugar contra ell i espero que estigui tranquil·let".

  Sobre la falta de públic: "Ens agradaria que vingués més gent. La nostra feina es intentar que vinguin".