El Prat es complica la vida a la LEB Or (83-76)

  0
  magia-prat-01.jpg

  11/03/2017 – El vinculat del Divina Seguros Joventut cau a la pista del Magia Huesca i s’aproxima a les posicions de descens.

   

  Tot fa pensar que el CB Prat haurà de mirar molt més pel retrovisor que no pas cap a la zona alta. En un duel clau per garantir la seva tranquil·litat classificatòria, els deixebles de Roberto Sánchez caurien derrotats a la pista del Magia Huesca, rival directe en la lluita per la salvació.

   

  El conjunt potablava, ara tretzè (10/17) i a només dos triomfs del penúltim, haurà de lluitar fins al final en les set jornades que resten per mantenir la categoria. A l’Aragó, el Magia gairebé doblaria en valoració al Prat (104 a 59), tot i que el partit no es decidiria fins als instants finals.

   

  El duel interior protagonitzat per Fontet (32 de valoració) i Pep Ortega (21) seria un dels grans atractius del xoc, igual que les 8 assistències de Forcada. Les diferències en el marcador serien mínimes (22-21), tot i que el Prat podria mantenir-se per davant en la majoria dels minuts (46-48).

   

  Després del tercer quart (61-65), els visitants arribaven al tram decisiu amb la iniciativa. Una suspensió de Forcada donava al vinculat de la Penya un petit coixí de tres punts (73-76) a 3:30’ per la conclusió, punt d’inflexió del partit.

   

  La cistella del base seria l’última del Prat, ja que els de Roberto Sánchez es quedarien en blan i rebrien un parcial de 10 a 0 per part del Huesca (83-76). De tenir-ho tot, els potablaves passarien a tornar cap a casa sense res.

   

  El paper dels vinculats

   

  Xabi López-Arostegui: 18 punts, 5 rebots, 1 assistència en 34 minuts.

  Sergi Costa: 2 punts, 2 rebots, 4 assistències i 6 de valoració en 15 minuts.

  Alejandro Galán: 8 punts, 2 rebots i 2 de valoració en 15 minuts.