A un pas de la glòria: Anna Cruz, a les semifinals de l’Eurolliga

0
    23

11/03/2017 – La jugadora badalonina ha aconseguit situar el Dynamo Kursk entre els quatre millors del continent.

Anna Cruz és a tot arreu, lluitant sempre pels màxims títols a nivell de clubs i de seleccions. En la temporada d’estrena amb el seu nou escut, el del Dynamo Kursk, la base de Badalona arriba al tram decisiu de l’any en una posició immillorable: líder de la lliga russa amb només una derrota (19/1) i mantenint-se invicte a l’Eurolliga femenina.

Després de completar una primera fase espectacular en el torneig continental, encadenant 14 triomfs consecutius, el Dynamo Kursk també ha pogut superar els quarts de final de la competició sense conèixer la derrota.

L’equip d’Anna Cruz s’ha classificat per les semifinals de l’Eurolliga femenina derrotant per 2 a 0 al Bourges Basket. En el primer partit de la sèrie, el bloc de Lucas Mondelo guanyaria a casa per 76 a 71 (76-71) gràcies a un parcial de 23 a 12 en l’últim quart i amb 7 punts, 3 rebots i 5 assistències en 38 minuts de Cruz.

La badalonina sentenciaria el seu bitllet per les semifinals en el duel de tornada a França, guanyant per 92 a 104 (92-104) i aportant 6 punts, 2 rebots, 6 assistències, 2 recuperacions i un 11 de valoració en 17 minuts. El Dynamo Kursk obrirà la penúltima ronda de l’Eurolliga el pròxim 14 d’abril contra el guanyador del Nadezhda-Praga.