El Prat es corona a la Leb Plata (79 a 83)

0
    27

02/02/2014
    Els potablava han fet un partit extraordinari i han arribat a guanyar per més de 20 punts al Fuenlabrada

El Prat, el filial del Joventut, s'ha proclamat campió de la Copa de la Leb Plata en vèncer al Fuenlabrada per 79 a 83

Els homes de Carles Duran s'hi havien classificat al quedar entre els 2 millors classificat a la 1a volta, i tenien el difícil objectiu de derrotar al Fuenlabrada, el líder de la lliga, a la seva pista. Els potablava han fet un partit extraordinari, arribant a guanyar per més de 20 punts, tot i que han acabat patint per segellar el triomf.

La bona sortida dels del delta ha passat per sobre els madrilenys. La defensa dels de Duran era un mur pel Fuenlabrada, mentre que en atac, Serrano i Nikolic portaven la batuta per dins, i "Piru" per fora (24 a 12).

El canvi de quart no ha variat el guió, i els catalans han seguit a la seva, ara amb defensa zonal, augmentant la diferència. Només l'interior Chema Gonzàlez mantenia als taronges, mentre que el Prat s'agradava i trobava l'encert exterior que li va faltar la setmana passada. Un triple sobre la botzina d'Abalde posava el 27 a 47 al descans.

A la represa s'esperava la reacció local, però lluny d'això, el Prat va estirar la goma amb un "Piru" protagonista, ben secundat per la feina de Sans. Llavors, dues tècniques seguides a l'entrenador del Fuenlabrada va esperonar a l'equip local.

Liderats pel veterà exjugador de l'ACB, Sergio Pérez, els madrilenys es van anar cruspint la diferència mica a mica, fins a tancar el quart només 12 avall, posar-se a un punts a falta de 4 minuts i avançar-se quan en quedaven 3 (73 a 72).

Llavors quan semblava que el Fuenlabrada ja tenia la feina feta, han aparegut Nogués i Sans, que tot i ser joves, també han jugat molts finals importants a la seva curta carrera. Nogués ha anotat un 2+1 i sans ha apuntalat el parcial amb una nova cistella. Amb aquest avantatge, el Fuenlabrada ho ha seguit intentant però el Prat ha estat segur des del tir lliure i ha aconseguit la seva 1a Copa de la Leb Plata.

"Piru" (21 de valoració) ha estat el jugador més destacat ben secundat per Sans (15), Abalde, Guallar i Nikolic (12) i Serrano (11).

——————————

*Demà a les 19:30 a la botiga d'Esports Jordi Roig (c/Guifré 219) farem el sorteig d'una samarreta ACB entre tots els que jugueu al Supermanager. No cal que sigui a la nostra lliga privada. Us hi esperem a tots!