Savané: “Feia temps que buscàvem un partit així”

  0
  savane.jpg
  03/02/2014
  El pivot senegalès també ha parlat del seu bon estat de forma i ha revelat que el canvi de dieta ha estat clau

  El pivot del FIATC Joventut, Taph Savané, ha parlat del triomf d'ahir contra la Bruixa d'Or, el 1r que arriba molts minuts abans del final del matx i la victòria més àmplia dels verd-i-negres en el que va de lliga. 

  "Feia temps que buscàvem un partit així", ha apuntat Savané, que reconeix que el vestidor tenia "una espina clavada contra el Manresa". El senegalès ha explicat que el vestidor "no havia fet un drama de la no classificació per la Copa" i ha afegit que "la millor manera de superar-ho va ser guanyar".

  El 17 verd-i-negre ha parlat del seu gran moment de forma. "S'han sumat una sèrie de coses. Més enllà de que no em lesiono i tinc continuïtat, a l'estiu vaig canviar la planificació per tenir més mobilitat i també em cuido més l'alimentació, amb una dieta en la que he eliminat moltes coses" confessa. "Ara em trobo molt bé" ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Savané també ha parlat del bon estat de forma del seu company de posició, Albert Miralles: "Es molt important que ens conjurem i com a mínim un dels 2 estigui bé", ha apuntat. "Ens acabem repartint els minuts i cal que sempre hi hagi una amenaça dins", ha conclòs.