El Prat no falla en el 3r partit i ja l’espera el Càceres a semifinals

  0
  x diari.JPG

  30/04/2013
  Lorenzo va forçar el 3r partit a l’últim segon però el Prat va esvair dubtes al desempat

  El Prat va acabar resolent el 3r i definitiu partit contra el Zornotza amb autoritat per 74 a 55.

  2 dies abans, el conjunt d’Amorebieta havia forçat el desempat amb un triple llunyà de Lorenzo a l’últim segon del matx.
  Aquest cop però, els potablava no van donar opció, i des del 1r quart van fer les coses bé per cimentar el camí del triomf i del pas a les semifinals.

  Tot i que els bascos van sortir molt forts (5 a 8), les bones accions dels veterans Piru i Vilanova tranquilitzaven a la parròquia (17 a 12).

  Al 2n quart, un triple inicial de Nikolic obria encara més el forat (22 a 13), i només les bones accions de Carreto impedien que el rèdit dels locals fos encara més gran (32 a 22).

  A la represa, els triples de Caven i d’Abalde, que en va fer 2 se seguits, van encarar una mica més el partit (56 a 40 min30).
  El Zornotza no es va rendir, i amb els triples a la desesperada d’Iglesias es va arribar aposar a només 7 punts (56 a 49).

  La resposta va ser imminent, i amb encerts també des del 6,75 de Caven i Nogués, el Prat va tornar a rellançar el partit per tancar-lo amb comoditat.

  Piru, autor de 18 punts i 21 de valoració, seguit d’Abalde que en va fer 15 per 14 de valoració, van ser els més destacats del Prat. Per part del Zornotza, Carreto va ser l’unic que va superar la desena i va acabar amb 14 punts.

  El rival a les semifinals serà el Càceres, que també va necessitar de 3 partits per desfer-se del Guadalajara. Els extremenys són un rival molt perillós, i tot i acabar en la 5a posició, ha estat un dels únics equips capaç de guanyar els 2 partits al Prat, i de fer-ho al Joan Busquets per 22 punts a l’estrena de la lliga.

  A les files del Càceres i juga el pivot Miguel Montañana, el 2n jugador més valorat de la lliga regular. El 1r partit serà divendres a les 19:30 a casa.