El Badalonès segueix en caiguda lliure (75 a 82)

0
    30

29/04/2014
    Els Dimonis van patir la 6a derrota seguida i diuen adéu a les opcions d'ascens

El Badalonès  va patir la 6a derrota seguida que l'allunya definitivament de les opcions d'ascens, en caure a La Plana contra el Lliçà d'Amunt per 75 a 82

Els visitants, amb més encert i sobretot més actitud, van saber refer.-se al bon inici dels locals per aconseguir un triomf que els dona molta vida per evitar la promoció de descens.

Tot i no sortir tant intensos com fa 2 mesos, els de Xavi Grau van dur la iniciativa als primers compassos amb un Tubert dominador (11 a 4). La rèplica venia des del 6,25 per capgirar el marcador (15 a 18), fins que una cistella d'Ors gairebé al límit del 1r quart posava el 17 a 18

Al 2n període, la intensitat d'Arqué i Fontrodona obrien una escletxa (27 a 20), però l'aparició de Parera, que va acabar sent el millor dels visitants, va tornar a equilibrar el partit (34 a 35).

A la tornada dels vestidors era el Lliçà d'amunt el que etzibava un 0 a 8 d'inici que es culminaria amb un 3+1 (34 a 43). La diferència s'havia estabilitzat, fins que 2 tècniques a Màlaga i una a Oña van permetre als visitants engreixar el rèdit per sobre els 10 punts (54 a 43).

Minguella i Tubert van ajustar el matx abans d'acabar el quart (57 a 51) i el Badalonès va seguir treballant fins a col·locar-se a 2 (60 a 58). Llavors 3 triples dels del Vallès, 2 de Parera, van tornar a estirar la goma.
    Els Dimonis encara van tenir forces per intentar-ho amb una pressió, però Oña va trepitjar la línia del camp a la jugada clau, i Parera va sentenciar des del tir lliure.

Sense opcions a fer res més aquesta temporada, els Dimonis jugaran el proper partit el diumenge a les 12h a La Plana contra el Ceset