El Prat no te compassió de l’Askatuak (68 a 94)

0
    36

20/01/2014
    Els potablava van ser superiors en tot moment i van gaudir de bona punteria des del 6,75 (14 de 30)

El Prat no va fallar a la pista del cuer i es va desfer amb comoditat de l'Askatuak basc per 68 a 84.

El partit només va tenir història durant 5 minuts, quan un Prat fred d'inici es va trobar un conjunt local molt lluitador.
    Poc a poc però, les coses es van anar posant al seu lloc, i des d'una bona feina al darrere, l'encert en atac va facilitar les coses.

Així, els potablava ja van aconseguir tancar el quart amb avantatge (18 a 21) i van ampliar la diferència amb els punts dels més joves: Abalde, Nogués i Iriarte (29 a 48)

L'Askatuak va aconseguir aturar el cop abans de la mitja part (35 a 51), però a la represa tot va seguir igual. La defensa mòbil i amb ajudes del filial verd-i-negre va ser massa pel cuer, i al davant 4 triples més van mantenir la diferència.

Carles Duran va aprofitar per fer rotacions, sobretot en el joc interior, i en un darrer quart de tràmit, Abalde va completar el seu gran partit amb 10 punts més. El gallec va ser el més destacat dels catalans amb 22 punts

El Prat tornarà a jugar aquest dissabte a les 18h a la pista del Cambados de Pontevedra.