0
    29
    x publicar.JPG

20/01/2014
    El líder va aprofitar millor els seus moments en un partit amb moltes imprecisions

El Natzaret va refer-se del revés de la setmana passada a la pista d'el Masnou i va derrotar al Salt, un rival directe a la part alta de la classificació.

En un partit amb moltes imprecisions, els de Víctor Carrasco van ser els que més bé van tancar la seva cistella i van aprofitar els pocs moments de brillantor per endur-se el matx. A més, el Salt va perdre el cap al final del 3r quart i ja no va tornar a entrar al partit.

El Natzaret va ser el dominador dels primers compassos. Jérez, autor de 7 punts al 1r quart, era l'executor de la feina coral de l'equip (21 a 7).

Al 2n quart però, les coses van canviar. El Salt va passar a defensa pressionant i zonal, que va deixar als locals 5 minuts sense anotar. Mica a mica, els gironins van entrar el partit amb un llarg parcial de 3 a 12, però amb 2 triples de Riera, un d'ells sobre la botzina, el Natzaret va tornar a agafar aire abans de la mitja part (31 a 21).

A la represa, el partit va mantenir el seu baix encert i cada punt costava una barbaritat. El Salt vivia del que generava després del rebot ofensiu mentre que el Natzaret del que convertia Edu Arqués

Així, amb el 41 a 31 i 2 minuts del 3r quart per disputar-se, va arribar la jugada clau. Els àrbitres van assenyalar una tècnica a Torrents considerant que havia exagerat un contacte
    A la 1a de l'escorta estrella, que només duia 4 punts, en va seguir una 2a tècnica que el va dur a la banqueta fins el final del partit. També hi va haver una desqualificant a la mateixa jugada que va regalar 6 tirs lliures i la possessió al Natzaret. El perdia 2 referents i també el cap per afrontar el final del matx.

El Natzaret només va aprofitar 4 tirs lliures per tancar el quart 45 a 31, però com ha passat en altres partits, va acabar de segellar el triomf amb un parcial a l'inici de l'últim quart. 3 bones defenses van permetre córrer i anotar amb facilitat al davant per estirar la diferència fins el 54 a 34 amb un 9 a 0

Amb el partit decidit, el Natzaret va baixar una marxa i el Salt, amb més cor que cap, maquillar el marcador. 2 triples afortunats de Balcells, un intentant una passada i l'altre des de 9 metres i sobre la botzina, van permetre que el Natzaret tingui 16 punts de renda contra un rival directe.

Ara els de Victor Carrasco tornaran a jugar a casa. Ho farà diumenge a les 17:30 contra l'Artés.