El Prat paga la falta d’encert a la final (58 a 79)

23
    prat andorra.JPG

27/09/2013

L'1 de 16 en triples va condemnar als potablava, que van competir fins que Marc Blanch va voler

El Prat Joventut no va poder endur-se la final de la lliga catalana Leb i va caure derrotat contra l'Andorra, un dels favorits per guanyar la Leb Or aquesta temporada.

Els nois de Carles Duran van pagar la falta d'encert exterior (1 de 16 en triples) que els va impedir competir realment per la final.
    Sense poder obrir la defensa andorrana, els potablava van viure de la bona feina de la parella interior Nikolic (8 punts i 6 rebots) – Aboubacar (17 i 5).

El Prat va dominar els primers compassos amb una gran feina de Nikolic, el júnior montenegrí de la Penya (2 a 6).
    Després d'un temps mort obligat, l'Andorra va aprofitar les situacions prop de l'anella per obrir un forat (14 a 21).
    El bon moment dels del principat va coincidir amb el debut de Jordi Trias, que va estar molt actiu en els 17 minuts que va jugar.

Al segon període, el Prat va encadenar 3 bones accions amb encert per ajustar el marcador (26 a 29), però els punts de Zengotitabengoa van mantenir la diferència a favor de l'Andorra al descans (32 a 37).

A la tornada dels vestidors, els equips van estar molt desencertats i es va veure el tram més travat del partit.
    En 6 minuts el parcial era de 1 a 6 per l'Andorra, fins que dos triples seguits del badaloní Marc Blanch va estirar la diferència abans de tancar el quart (41 a 58).

Dos més d'en "Kitus" van acabar de rematar el Prat (46 a 65) que va anotar el primer llançament exterior al minut 35.
    Als últims 5 minuts, el partit estava decidit, i la diferència no va variar.