Es troba a faltar una victòria

    0
    bdn1.jpg

    22/11/2014 – El Badalona visita Cornellà, aquest diumenge a les sis de la tarda, amb l’objectiu clar de passar pàgina després de l’ensopegada a casa contra el Reus. No es va fer un mal partit però els punts van volar  i toca reaccionar per seguir en la zona confortable de la classificació. Sobretot perquè fa tres jornades que no es guanya. La realitat és que els de Manolo González segueixen a només tres punts del liderat. I que aquesta situació tothom l'hauria signat a principi de curs. Però no es pot amagar que els darrers resultats obliguen a sumar un triomf per esvair possibles dubtes. 

    El Cornellà s’estrena enguany a la segona B i ho està fent amb bona nota, desè a la classificació amb només tres punts menys que el Badalona. “Són un equip molt competitiu, que en aquest sentit s’assemblen molt a nosaltres, i perillós en les accions a pilota aturada”, apunta el tècnic Manolo González, que no creu que l’equip hagi abaixat el nivell tot i aquests tres partits seguits sense guanyar: “L’equip està donant un nivell molt bo i la prova és que si haguéssim guanyat al Reus seríem líders”, recorda el tècnic escapulat, que no deixa mai de tocar de peus a terra: “Hem de ser conscients de qui som, que hem tingut moltes baixes i que no tenim el potencial d’altres”. Un Manolo González que aquesta setmana ha tornat a reclamar reforços.

    Per a la visita al Nou Municipal de Cornellà el Badalona tindrà les baixes de Raúl Torres, sancionat per acumulació de targetes, i de Fran Bea i Lulu, lesionats. Per contra, torna Juanjo Prior, un cop ja ha complert partit de sanció. Al Cornellà està sancionat l’exescapulat Sergi Gómez.