El Prat pot amb el Guadalajara a la pròrroga (67 a 64)

0
    22

17/03/2013
    Els de Carles Duran van fer un partit molt seriós i es van imposar a un rival directe de la zona alta de la lliga

El Prat es va refer de la derrota de la setmana passada a casa contra el Palma i aquest cop va ser capaç de derrotar al Guadalajara, un rival directe, tot i que no va poder recuperar l'average.
    Els de Carles Duran van jugar un partit molt igualat contra un equip amb jugadors molt experimentats a la categoria.

A l'inici van tornar a ser els visitants els que començaven millor el partit (4 a 10), pe`ro l'encert de Nogués, que va anotar 8 punts seguits sense errada en el llançament, tornava a posar les coses al seu lloc (19 a 18 min 10).
    Al 2n quart, el joc interior dels potablava va marcar la diferència. Iriarte, Serrano i sobretot Nikolic es van endollar, i van obrir un forat (29 a 22), que amb més cor que bàsquet els de La Mancha van saber tapar (34 a 34 min 20).

A la represa el joc es va travar i les defenses es van imposar als atacs. En aquesta tessitura, els visitants van treure més profit, per entrar al darrer quart amb 4 punts de renda (45 a 49). A l'últim quart però, Nikolic es va carregar l'equip a l'esquena, i amb les primeres aparicions d'un fins llavors desaparegut Abalde, els de Carles Duran vam capgirar el marcador (54 a 51).

Els alcarrenys però es van aferrar sempre al matx, i en el darrer llançament dels 40 minuts, el tir d'Abalde no va entrar.
    A la pròrroga però, el Prat va arribar amb millor dinàmica i va aconseguir una renda de 5 punts que mai va acabar de perdre.

El proper partit dels del Delta serà diumenge a les 19h a la pista de l'Àvila.