El Montgat torna a ensopegar contra el Quart (80 a 64)

0
    26

17/03/2014
    Els de Xavi Bassas empataven al descans però se'ls va escapar el partit perquè van arribar a perdre 27 pilotes

El Montgat va patir una nova derrota a la lliga EBA caient a la pista del Quart, l seu arxienemic en els darrers mesos, per 80 a 64

Els gironins van ser els botxins del Montgat a la passada final de la Copa Catalunya, també van eliminar als de Bassas a les semifinals de la lliga catalana i han guanyat també els 2 compromisos de lliga.

Ja des de l'inici els verds van dur el ritme del partit. La bona feina de la parella Lluís Martínez – Edu Camós va donar els primers avantatges als locals (32 a 23). El Montgat però, va respondre des de la defensa. Augmentat la intensitat defensiva sobre els exteriors, va aconseguir retallar la diferència per marxar als vestidors empatat (40 a 40).

A la represa però, els gironins van tornar a dur la iniciativa,. el control del rebot els va permetre córrer i anotar amb facilitat per tornar a agafar un coixí de 10 punts
    El Montgat necessitava referents i el Quart els estava ofegant. De fet el conjunt local va forçar 21 de les 27 pèrdues de pilota dels vermells. Amb aquest guió, el partit va transcórrer sense sobresalts cap a un final plàcid pels locals.

Amb aquesta derrota als de Xavi Bassas se'ls complica encara una mica més la permanència esportiva a la lliga.
    Aquesta setmana el Montgat mirarà de refer-se dissabte a les 20h a casa contra el Sant Nicolau, el 2n classificat.