El Prat recupera rotació, però cau a Lugo (90-76)

0
    41

26/02/2017 – El Breogán de Josep Franch (19 de valoració) es mostra superior als potablaves, sobretot durant el primer temps.

Un CB Prat amb efectius recuperats per a la causa mostraria dues versions totalment diferents al Pazo dos Deportes de Lugo. A terres gallegues, el vinculat del Divina Seguros Joventut podria tornar a comptar amb Xabi López-Arostegui, Terrence Bieshaar i Óscar Amo, tot i que la seva tornada no podria ajudar el Prat a guanyar.

El Breogán acabaria el partit amb un 115 de valoració, gairebé el doble de la xifra aconseguida pels del Baix Llobregat (65). La tripleta formada pel badaloní Josep Franch (19 de valoració) Rafa Huertas (19 punts) i Matt Stainbrook (17+9) desactivaria el gran partit executat per Piru Ros (17 de valoració).

L’inici del Prat seria desastrós, ja que en sis minuts l’equip de Sánchez rebria un parcial de 17 a 2. Sense defensa i cedint massa rebots, al vinculat de la Penya se li complicava el matx des de bon començament, però de mica en mica els visitants s’anirien recuperant (27-18).

Algunes cistelles importants de Forcada, Ortega i Ros acostarien el Prat en el marcador (39-37), fet que permetria als catalans marxar al descans amb opcions (42-37) malgrat el gran dia viscut per Huertas en el triple.

En la represa, el bloc de Roberto Sánchez competiria molt millor, arribant inclús a capgirar el marcador de la mà de Ros (56-59). El desenllaç final s’hauria de decidir en l’últim període (64-61), instant on el duet format per Stainbrook i Franch decantaria el xoc.

Un triple del badaloní i la gran feina de Quintela i Cruz en el rebot deixarien el partit sentenciat a falta de tres minuts (82-71). El Prat (10/15) continua catorzè de la LEB Or i a quatre victòries de distància del descens.