El Prat rellisca abans de la final de Copa (74 a 66)

0
    34

28/01/2014
    Els potablava van estar negats en el tir exterior (5 a 30) i van estar lluny de competir contra el Cambados. El proper diumenge (12:30) jugaran la final de la Copa Leb Plata contra el Fuenlabrada, i el partit es podrà seguir per FebTV

El Prat a tornar a caure contra el Conservas de Cambados gallec a 7 dies per la final de la Copa de la Leb Plata.
    El conjunt de Carles Duran va tornar a estar negat en el tir exterior (5 de 30 n triples) i va arribar a perdre de 19 punts a l'últim quart. Només l'empenta final va permetre maquillar el marcador però mai tenir opcions de competir.

Ja des de l'inici, els potablava van sortir creuats en atac. El 0 a 4 amb protagonisme total de "Piru" va ser una anècdota i mica a mica els locals es van anar fent els dominadors del matx.
    Una cistella de Nogués a falta de 4 minuts per acabar el quart, va ser la última del període i l'inici d'una ratxa de 7 minuts sense anotar

Per quan ho va tornar a fer Roger Vilanova, el Cambados ja guanyava 20 a 10, i sense encert exterior, els gallecs encara van ampliar més la diferència (33 a 20). Els del delta van marxar als vestidors amb un 0 de 15 en triples que feia por.

A la represa, els de Carles Duran van trobar la fluïdesa en atac, però el partit va guanyar prou ritme com perquè el Cambados també anotés amb facilitat. Així, lluny de reduir el desavantatge la diferència va créixer fins els 17 a falta de 10 minuts.

"Piru" havia anotat el 1r triple al minut 25, i quan els locals havien aconseguit la màxima a l'inici de l'últim període (62 a 43) Caven va anotar 2 triples més que esperonaven al Prat. La remuntada però va ser estèril i una tècnica a Sans, que va ser la 5a falta, va evitar qualsevol opció de veure una victòria èpica.

Amb aquesta derrota el Prat es col·loca 3r, a un partit del líder, el Fuenlabrada, que també serà el seu rival a la Copa de la Leb Plata que es disputarà aquest diumenge a les 12:30 a la pista dels madrilenys. La final es podrà seguir des de FebTV per Internet.