La U.D.Àguila millora però no guanya

0
    22

L'Àguila va perdre contra un dels millors equips del grup, el Can Parellada(1-4). Tot i la derrota els de Badalona van poder veure una millora en el seu joc i sobretot més consistència en la seva defensa.

L'Àguila tenia davant seu un partit difícil ja que el Can Parellada és un dels millors equips del grup i que, actualment, es troba situat en tercera posició però no per això els jugadors van atemorir-se. Els de Badalona venien amb ganes de millorar el seu joc i , per què no, donar la sorpresa.

El partit començava i durant els primers compassos del partit l'Àguila va llançar-se completament a l'atac, aquest atac va fer que al minut 3 Adrián Puentes adelantès als badalonins. Això va animar tant a jugadors com a aficionats que veien possibilitats de donar la sorpresa i sumar els tres primers punts de l'any.

El problema del gol tan matiner era que els terrassencs es fiquessin de cop al partit i tres minuts més tard, al 6, el jugador Jordi Plaza va empatar el marcador amb un gran xut. Els següents minuts van ser una constant de futbol defensiu amb algunes jugades que posaven perill a la porteria però que ningun dels equips sabia culminar amb encert. I quan els equips ja es veien a la mitja part amb empat a un gol, l'àrbitre va assenyalar un penal en contra dels interessos dels badalonins i el jugador Francisco Javier Espinosa avançava als de Terrassa. Aquest gol suposava un cop fort per als de Badalona.

Després d'un mal final de primera part, els jugadors de la U.D.Àguila sortien amb els ànims una mica baixos i el Can Parellada va saber aprofitar-ho i durant els primers minuts es va dedicar a jugar però sense perill i va ser al minut 59 quan Francsico Javier Espinosa anotava el seu segon gol i posava el partit de cara pels visitants. Aquest gol va ser el que va rematar als badalonins però no per això van deixar de provar-ho en diferents ocasions però que no van arribar a materialitzar. Amb el partit ja a les acaballes, al minut 87, Sebastián Benítez posava l'1-4 final al marcador.

Tot i el resultat, es va poder veure una millora en el joc de l'Àguila, que sobretot necessita millorar en defensa. Amb aquest resultat els de Badalona segueixen ocupant l'última posició mentre que el Can Parellada es troba en tercera posició.