El Prat s’aferra a les opcions de ser campió (65 a 61)

0
    37

01/04/2014
    Els de Carles Duran van remuntar el partit contra el Marin amb un 12 a 0 a l'últim quart i a 2 jornades per acabar la lliga mantenen opcions per acabar campions tot i que no depenen d'ells mateixos

El Prat no va fallar a casa contra el Marín i manté vives les opcions de ser campió de la Leb Plata i aconseguir l'ascens matemàtic sense haver de jugar el Play Off.

Amb la victòria contra el conjunt gallec, les opcions segueixen sent petites, però existeixen. Per acabar la lliga com a primers, és imprescindible que els potablava guanyin els 2 partits que els queden contra el Zornotza a domicili i contra el Fuenlabrada, l'actual líder, al Joan Busquets.

A més, el Palma hauria de guanyar al Fuenlabrada, que només necessita un triomf per ser campió, i els mallorquins després haurien de caure a casa contra el Càceres o serien ells els campions.

El desenllaç de la lliga es coneixerà dissabte a les 20h, l'hora a la que juga el Prat al País Basc i el Fuenlabrada rep al Palma.

Pel que fa al partit d'aquest cap de setmana, els del Delta va haver de patir de valent i de remuntar al tram final per segellar el triomf i mantenir-se vius.
    En un partit fosc, en que el Prat de nou va arrossegar la llosa de la falta d'encert exterior, només les accions puntuals al davant, i un 12 a 0 al tram final van poder capgirar el signe del partit.

Ja des de l'inici els gallecs van contenir el talent dels catalans amb un Dirugeris molt encertat (13 a 15). Tot i que al 2n quart Caven va anotar 2 triples, "Piru" un més i Nogués un 2+1, van ser accions massa aïllades, i la falta de continuïtat va permetre al Marin seguir per davant (29 a 35).

A la represa, tot i la voluntat de nodrir de pilotes el joc interior, el Prat va seguir anant a contracorrent (47 a 55). A l'últim quart però, un triple d'Abalde va encetar un parcial de 12 a 0 que va evidenciar la falta de benzina dels visitants, que només comptaven amb 7 jugadors.

Tot i que Ferreiro ho va intentar fins el final, els locals van estar segurs des del tir lliure per endur-se el triomf.