Kirksay: “Ser al Play Off és a les nostres mans”

  0
  40
  JOV-CAN (16).jpg

  01/04/2014
  L'exterior verd-i-negre ha destacat l defensa de l'equip en els 3 últims partits

  L'aler del FIATC Joventut, Tariq Kirksay, que recentment ha estat escollit entre els 5 millors de la jornada, ha analitzat el joc de l'equip i les possibilitats de ser al Play Off. 

  L'aler de Nova York ha destacat la defensa que esta fent ala Penya com a clau de la millora i de les 3 victòries seguides, el màxim d'aquesta temporada. "Vam començar l'últim partit com havíem acabat el de màlaga i això és bona senyal. Hem aprés que si no fiquem hem de fer una bona defensa, i que sempree hem d'estar a aquest nivell al darrere si volem fer alguna cosa", ha apuntat.

  L'exterior verd-i-negre ha reconegut que "m'estic trobant molt bé i espero continuar així", i ha confessat que no té cap secret per recuperar tantes pilotes: "sempre ho he intentat fer tot i que diumenge en vaig poder robar més que altres dies".

  Per últim, a 9 jornades per acabar la lliga recular, Kirksay ha parlat de les opcions de l'equip de ser al Play Off. "Ser-hi és a les nostres mans. Si guanyem la resta de partits hi serem segur, i així és com m'agrada que sigui la situació". 

  Tot i això, l'aler ha apuntat el perill del Fuenlabrada, el rival imminent dels verd-i-negres el proper diumenge. "Haurem de sortir des del principi amb la defensa dels últims dies i recordant el que va passar aquí", ha sentenciat.