El Prat se la juga a casa (83 a 68)

0
    34

12/05/2014
    Rakocevic va tornar a ser el botxí dels potablava amb 6 triples i 20 punts al 3r quart. La sèrie es decidirà demà dimarts a les 20:30 al Joan Busquets

El Prat no va poder sentenciar l'eliminatòria contra el Càceres a domicili i se la jugarà demà, a partir de les 20:30, a casa, en el 5è i definitiu partit de les semifinals de la Leb Plata.

Els de Carles Duran van tornar a pagar un mal dia en el tir exterior, i els extremenys, novament amb un Rakocevic molt inspirat, van trobar la manera de passar per sobre el Prat sense arribar a un final ajustat.

Les coses havien començat bé pels potablava, que amb ritme i una bona circulació van tancar el 1r quart 5 amunt (17 a 22), per arribar a gaudir d'una màxima diferència de 8 punts a l'inici del 2n (20 a 28).

A partir d'aquell moment però, el Càceres va ajustar la defensa i Montañana es va fer l'amo i senyor sota els cèrcols. El Prat estava noquejat i la falta d'encert exterior (1 de 14 en triples) el va fer anar a remolc fins arribar al descans (39 a 31).

A la represa, Caven mirava d'apropar els seus des del 6,75, però la resposta dels locals va ser tant immediata com demolidora. De la mà de Rakocevic, el botxí del 2n partit, el Càceres va posar la directa. L'aler montenegrí va anotar 6 triples al 3r quart, 5 de gairebé seguits, per acabar el període amb 20 punts (68 a 53).

En un últim quart de tràmit, els intents dels de Carles Duran van quedar neutralitzats, i ara el Prat intentarà rematar la feina amb la seva gent.

A la final ja espera el Palma, que divendres va liquidar la seva eliminatòria contra el Castelló.