El Prat s’estrena amb bon peu al Play Off (70 a 61)

0
    49

21/04/2014
    Els potablava es van avançar contra el Zornotza en un partit molt dur que es va resoldre amb un parcial de 9 a 0 a l'últim quart

El Prat no va fallar i va sumar la 1a victòria en el Play Off de la Leb Plata contra el Zornotza basc.

Els de Carles Duran van haver de patir de valent contra un equip limitat en quant a qualitat però que va bregar molt i va ser capaç de portar el partit a un terreny físic.
    Amb el joc travat la majoria de minuts, el Prat no va poder de mostrar el millor d'ell mateix, però al final va saber moure's en aquesta lluita a l'arena per colpejar primer.
    Un parcial de 9 a 0 a la meitat de l'últim quart va ser decisiu pel signe del partit.

Ja des de l'inici, amb molta intensitat els dos equips van intentar dur el partit al seu terreny. El Prat tenia voluntat de córrer, però el Zornotza ho impedia carregant el rebot ofensiu i amb una defensa molt sòlida

Si bé 2 triples de Sans i Piru, i el control del rebot defensiu donaven els primera avantatges als del Delta, mica a mica van anar perdent mobilitat en atac i el Zornotza va anar imposant el seu ritme. Rowley començava a imposar la seva llei sota els cèrcols i Mendia aprofitava les opcions de córrer. Tot i això, el 3r triple en el període, aquest cop d'Iriarte, permetia als locals mantenir-se per davant (19 a 17 min 10).

A l'inici del 2n quart el joc es va mantenir molt travat. Després d'un triple inicial del Prat, un 0 a 8 encenia les alarmes (22 a 25), però els de Carles Duran van saber reaccionar i van tornar el parcial amb una antiesportiva pel mig i un triple d'Abalde (29 a 25).

No obstant, el conjunt basc mai va donar la opció de que els potablava agafessin grans rendes. Tirant d'ofici i sumant des del tir lliure, el partit es va mantenir igualat malgrat l'encert exterior del Prat (36 a 35).

A la tornada dels vestidors es va mantenir l'intercanvi de cops. Cruz era el millor aliat de Rowley pels visitants, mentre que que el Prat, amb una defensa més agressiva lluny de l'anella, podia córrer més (54 a 49 min 30).

El Zornotza va saber buscar millor les seves opcions a l'inici de l'últim quart (54 a 54), però es va quedar clavat, no es va posar mai per davant i els locals ho van aprofitar. Amb força fortuna i molt d'encert en jugades de segones opcions, els de Carles Duran van clavar un parcial de 9 a 0 que encarava el matx (63 a 54). Els visitants van cremar totes les naus, però el Prat va estar prou bé al darrere i va tancar el partit amb comoditat.

Nikolic va ser el més destacat del partit amb 9 punts i 11 rebots per 22 de valoració ben secundat per Abalde i Piru amb 13 punts cada un.

El 2n partit d'aquesta eliminatòria al millor de 3 partits serà dissabte a les 19:30 a la pista del conjunt basc.