La Penya activa el tempteig amb Paul, Suton, Ventura i Nikolic

  0
  Fiatc-Joventut-Penya-que-hem_1506459387_277882_1500x1000.jpg

  06/07/2016 – Nacho Llovet, Demond Mallet i David Iriarte no són inscrits dins del llistat de jugadors amb dret de tempteig.

   

  Un cop finalitzat el termini per presentar ofertes qualificades, la Lliga Endesa ha fet pública la llista de jugadors que finalitzen contracte i que la seva futura contractació pot estar lligada al dret de tempteig per part del club d’origen.

   

  Segons la normativa actual, des d’avui s’obre un termini de 12 dies per presentar documents d’oferta per aquells professionals inscrits dins del tempteig. Aquest termini finalitzarà el 17 de juliol.

   

  Cal recordar que qualsevol club interessat en algún jugador inclòs en la llista del tempteig haurà de presentar el document d’oferta a l’ACB, fitxer que serà reenviat al club d’origen perquè en una finestra de cinc dies pugui exercir el seu dret a pròrroga i igualar l’oferta.

   

  El Divina Seguros Joventut ha inscrit Brandon Paul, Goran Suton, Albert Ventura i Zoran Nikolic dins del dret de tempteig. Paul ja va deixar clar que volia marxar a la NBA o a un club d’Eurolliga, mentre que amb Ventura s’hi compta per renovar-lo.

   

  Nikolic és més fora que dins del club i amb Suton caldrà esperar com la temporada passada. David Iriarte, Nacho Llovet i Demond Mallet són els efectius verd-i-negres que no han estat inclosos dins de la llista.