El Prat torna a comptar amb Galán, però perd a Càceres (68-65)

0
    38

22/10/2016 – El vinculat del Divina Seguros Joventut encaixa la segona derrota consecutiva a la LEB Or, deixant escapar una renda de 10 punts a sis minuts pel final.

Quan tot semblava indicar que el CB Prat podria sumar al Multiusos Ciudad de Càceres la quarta victòria del curs, el vinculat de la Penya especularia massa en atac i veuria com el seu rival l’apartava del triomf a última hora.

El bloc de Roberto Sánchez completaria una gran vigilància sobre José Marco, director d’orquestra d’un Càceres que mai se sentiria còmode atacant la defensa potablava (13-15). El Prat avisaria gaudint d’un forat de nou punts durant el segon quart, renda que quedaria recuperada pels verds abans de marxar cap a vestidors (29-32).

L’ofensiva potablava, però, es repetiria en la represa, permetent a l’equip del Baix Llobregat administrar un avantatge de 10 punts mancant sis minuts (50-60). En el moment on calia acabar de definir, el vinculat del Divina començaria a especular massa i a moure la pilota sense agressivitat.

Això donaria ales a un Càceres que aniria entrant en calor gràcies als triples de Rakocevic i Sergio Pérez, cistelles que impulsarien un parcial de 18 a 5 que capgiraria la situació (68-65).

Roberto Sánchez tornaria a donar oportunitats al jove Alejandro Galán, del júnior de la Penya (6 minuts). Óscar Amo disputaria 15 minuts (2 punts i 2 rebots), mentre que Xabi López-Arostegui marxaria fins als 20 (6 punts i 4 rebots). Aquesta derrota frena en sec la ratxa de 3 a 0 amb la qual el Prat va obrir la temporada (3/2).

Els potablaves són sisens a la LEB Or i buscaran recuperar el bon camí guanyant dissabte vinent (18:15h) el Quesos Cerrato Palencia al Joan Busquets.