El Prat torna a guanyar al Fuenlabrada i jugarà el Play Off contra el Zornotza (60 a 57)

  0
  sans.jpg

  15/04/2014
  Els potablava van cometre menys errades i debutaran aquest diumenge a casa contra el conjunt basc

  El Prat va ser capaç de guanyar per 3r cop al Fuenlabrada, que ha acabat sent el campió de lliga, i ha acabat la temporada com a 2n. 

  Ara al Play Off l'esperarà el Zornotza basc, amb el que els potablaves es van enfrontar fa 10 dies.

  Dissabte al Joan Busquets es va viure un partit de tràmit en que els errors van marcar la dinàmica del matx. 
  Sense que cap dels 2 equips pogués imposar el ritme, la 1a meitat va ser dels madrilenys mentre que la 2a dels locals, que van acabar guanyant per petits detalls. 

  Als primers compassos, la bona defensa sobre Agustí Sans neutralitzava els intents del Prat, que estava massa estàtic (14 a 12). 
  Al 2n quart, els madrilenys van arribar a gaudir de rendes no superiors a 5 punts, però el Prat va tirar d'ofici per anotar des del tor lliure i mantenir-se sempre dins del partit (30 a 34). 

  A la represa, amb la figura de Serrano sota els cèrcols, i l'encert des del tir lliure, els de Carles Duran van aconseguir una màxima de 9 punts (53 a 44), però el campìó va treure els urpes i amb un 0 a 8 va tornar a aferrar-se al matx (53 a 52). 

  Un triple d'Abalde en contraatac donava una mica d'aire entrant als últims 3 minuts (60 a 57), i en el desencert general pels 2 costats, el Fuenlabrada no va mostrar ambició ni per dur el Prat a la línia de tir lliure i la victòria es va quedar a casa.

  Ara els del Delta jugaran la primera ronda de Play Off al millor de 3 partits contra el Zornotza. El 1r matx es jugarà el diumenge a les 18:15 a casa.