La Penya cau a la final contra el Barça (53 a 70)

0
    30
    costa.JPG

15/04/2014
    Els verd-i-negres van anar sempre a remolc, i tot i remuntar, es van desinflar a l'últim quart

El júnior del Joventut no va poder proclamar-se campió de Catalunya i va caure contra el del Barça per 53 a 70

Els verd-i-negres gairebé sempre van anar a remolc, però es van aferrar al partit fins a l'últim quart, en que els blaugranes van ser molt superiors.

Com va passar a l'últim partit de lliga, el Barça va començar millor el partit. Després de 5 minuts d'igualtat i respecte, els de Joan Braulio van etzibar un 0 a 12 que obria un forat en el marcador (9 a 21).

A diferència d'aquell partit, en que els verd-i-negres van ser capaços de remuntar abans d'arribar al descans, aquest cop el Barça va mantenir l'avantatge més minuts i va fer treballar la Penya de valent (24 a 33 min 20).

A la represa, els verd-i-negres van poder ajustar millor la defensa i de la mà de Xabi López van anar guanyant terreny (41 a 45), però a l'últim quart el Barça va tornar a prémer l'accelerador i no va donar opció.

Mentre que al bàndol visitant Garcia i Hakkanson van trobar altres referències, el trio format per Costa, López i Bauzà es va quedar massa sol, i molts jugadors, en un dia molt desencertat, es van quedar sense anotar.

Tot i al derrota els d'Àlex Garcia s'han classificat pels campionats d'Espanya que es disputaran del 4 al 10 de Maig a Marin, Galícia.