El Prat torna a perdre a casa (78 a 75)

0
    29
    10/03/2014
    Els potablava es van despitar en un rebot defensiu i Vicens va anotar la cistella del triomf

El Prat Joventut va tornar a deixar escapar la victòria del Joan Busquets i va caure contra el Palma per 75 a 78
    De nou els potablava van tenir més dubtes al tram final, i aquest cop, després d'una bona defensa, es van despistar a l'hora de capturar el rebot defensiu, i Vicens va anotar la cistella del triomf.
    El tir a la desesperada de Caven no va entrar, i els de Carles duran perden gas respecte el grup capdavanter.

Els primers compassos del matx van estar dominats pel Palma, que amb un parcial de 0 a 11 va obrir el primer forat (7 a 20). El caràcter de Gomila va permetre eixugar la diferència abans d'acabar el quart (13 a 22).

Al 2n període es van veure els millors minuts dels del delta. Amb una defensa més ajustada, el talent d'Abalde i "Piru" va donar ales al Prat, que abans del descans ja havia capgirat el marcador (38 a 34).

A la represa el Prat va tornar a ser inconstant en defensa. 2 primers triples de Cruz van tenir continuïtat amb l'encert de Matemalas, i només Serrano responia en atac (55 a 61 min 30).

Un parell d'errades defensives van fer que el Palma ampliés la seva renda fins els 12 a l'inici del quart (59 a 71), però un cop més Abalde i "Piru" van sortir al rescat. Una nova cistella de Serrano igualava el matx a falta de 25 segons (75 a 76), però quan només faltava rematar la feina va arribar l'errada.

Després d'una excel·lent defensa sobre Di Bartolomeo, els potablava no van poder controlar el rebot d'un tir que no va tocar el cèrcol i Vicens va acabar anotant. Quedaven 9 segons i el Prat necessitava un triple per empatar el matx, però el llançament de Caven no va entrar.

Amb aquesta derrota el Prat es queda a 3 partits del Fuenlabrada, el líder. El proper partit dels de Carles Duran serà a casa dissabte a les 18:15 contra el Guadalajara, un rival directe.