Molina i Diego lideren la victòria del Sant Josep (81 a 58)

0
    24
    10/03/2014
    Els joves van acabar de segellar el triomf contra el Santpedor el dia que Molina es va enfilar fins els 32 de valoració

El Sant Josep es va retrobar amb la victòria en vèncer a casa al Santpedor, el cuer, per 81 a 58.
    Tot i la diferència en el marcador, i malgrat que el rival només ha guanyat 5 partits en el que va de lliga, els parroquials van haver de treure el millor d'ells mateixos per certificar el triomf.

L'inici del partit va ser molt travat, i tot i que el Sant Josep dominava el ritme, no podia transformar-ho al marcador pels errors en els tirs lliures (3 de 15 a la 1a meitat)

Al 2n quart, els parroquials van mantenir el bon nivell defensiu, i amb una mica més d'encert en atac van marxar als vestidors amb un coixí (34 a 22).

A la represa els atacs es van imposar a les defenses tancades d'ambdós equips. El Santpedor ho provava des de la línia de 3, i amb 3 triples seguits i aprofitant 2 minuts de col·lapse parroquial davant la zona dels visitants, la diferència es va escurçar (42 a 36). Llavors Diego va fer un pas endavant, i amb 8 punts seguits va tornar a posar les coses al seu lloc (54 a 42 min 30).

El Santpedor seguia fent el seu partit, llançant de 3 i intentant donar la campanada,  però el partit es va convertir d'anada i tornada i 2 triples d'Arimont i Olivares van deixar el matx sentenciat (69 a 51 min 35). Amb la feina feta, els joves van ser canviats i van rebre l'ovació del públic.

Àlex Molina va fer un dels millors partits de l'any amb 20 punts i 11 rebots per 32 de valoració mentre que Diego Rodríguez en va fer 18 i va repartir 6 assistències per enfilar-se als 22 de valoració.

El proper partit dels de Víctor Cruz serà diumenge a les 19:30 a la pista de l'Alpicat de Lleida.