El Prat troba a faltar Caven a Càceres (72 a 63)

0
    34

14/01/2013
    El filial verd-i-negre es va estavellar contra la zona del Càceres a l'últim quart

El Prat Joventut va patir la 4a derrota de la temporada en caure a la pista del Càceres per 72 a 63 en un partit en que li va faltar encert exterior i benzina al tram final.

Els de Carles Duran van arribar a guanyar per de 9 punts a falta de 12 minuts, però els locals van tirar d'una defensa zonal, i sense Caven, que és la figura del líder però alhora també del tirador, els potablava van acabar ofegats en la remuntada dels extremenys.

Abans, tots dos equips havien alternat la iniciativa en el joc i el domini en el marcador. Si bé els de Carles Duran havien sortit millor (9 a 17), l'ofici del Càceres va escurçar la diferència abans d'acabar el quart (16 a 17).
    La falta d'encert exterior, va facilitar les coses als locals, que van deixar al Prat amb només 13 punts al 2n període (33 a 30).

A la represa, el filial verd-i-negre va reaccionar de la mà de Nikolic i "Piru" fins arribar a dominar per 9 (42 a 51), però novament el bon final de quart del Càceres  va igualar les coses (49 a 51).

Llavors la zona va anar desgastant al Prat, que seguia negat des del 6,75 (5 de 21). A falta de 2 minuts, els del Delta mantenien les opcions (64 a 61), però no tenien el dia i es van quedar a les portes del triomf.

De nou el júnior Zoran Nikolic va ser el millor del partit amb 12 punts i 8 rebots per 19 de valoració.

Ara els de Carles duran es tornaran a desplaçar a domicili per jugar a la pista de l'Askatuak, el cuer de la competició amb només 2 victòries.