La U.D.Àguila no cambia la dinàmica

0
    23
    DSC_0797.JPG

La U.D.Àguila comença l'any igual que el va acabar i surt derrotat de Tiana(10-3).

Els jugadors de la U.D.Àguila arribaven a Tiana conscients de la dificultat del partit que tenien davant i amb les ganes de sortir a sorprendre el rival i sortir de les posicions de descens que ocupen des de principis de temporada.

Així doncs, els badalonins van sortir amb ganes, però aquestes ganes durarien poc quan al minut 9 rebien el primer gol de la mà de Francisco Javier Peña. Per tant, tocava remuntar, un altre cop, però aquesta remuntada no apareixia i al minut 25 Andreu Argudo marcava el segon pels tianencs i més tard, al minut 30, el mateix Andreu Argudo marcava el tercer per als locals. Al minut 35, apareixia una mínima reacció quan Toni Rodríguez marcava de penal el primer gol pels de Badalona. Amb aquest resultat s'arribaria a la mitja part, i amb una petita esperança de remuntada.

Començava la segona part i els primer minuts van ser dels més igualats del partit però al minut 59 Jose Antonio Gómez marca el 4-1 pels de Tiana i acte seguit, al minut 60 i 66, Jose Llagostera marcava dos gols més pels locals i sentenciava del tot el partit. Amb el partit ja sentenciat,al minut 70, Toni Rodríguez marcava el segon per la U.D.Àguila i tres minuts més tard Jose Llagostera marcava el tercer del seu compte particular i el setè pels locals. Al minut 77, Toni Rodríguez marcava el tercer gol pels de Badalona. A partir d'aquí el partit seguiria amb la dinàmica de domini del Tiana i Jose Llagostera, al minut 80, Andreu Argudo al minut 83 i Roger Tapiol al 89 marcarien el vuitè, novè i desè gol respectivamentu

Així doncs, els badalonins segueixen ocupant l'última posició del grup mentre que els locals ocupen la segona posició per darrere del Poble Nou 2000.