El pressupost de 2017 augmentarà un milió d’euros per encabir les demandes del PSC

  0
  psc.jpg

  09/02/2017 – Govern i grup socialista continuen negociant l'annex d'inversions per poder tirar endavant tant els comptes de 2017 com les inversions del mandat.

  Més manteniment de la via pública i els poliesportius, més injecció per a fomentar l'ocupació dels col·lectius més vulnerables en l'àmbit del món laboral o acabar amb les llistes d'espera de la teleassistència són algunes de les demandes que el PSC de Badalona ha posat sobre la taula del govern si vol comptar amb els seus vots per a aprovar el pressupost de 2017. I que el govern ja ha acceptat.

   

  Finalment, la despesa d'enguany augmentarà un milió d'euros i superarà els 150 milions, després d'haver inclòs les exigències dels socialistes, que assegurarà que el segon pressupost d'aquest mandat tiri endavant. Pel que fa al manteniment dels carrers, per exemple, es dóna un increment de 705.000€, o de 75.000€ en equipaments esportius. També s'afegeixen 1.000 places de teleassistència, fins a més de 5.000, cosa que elimina les llistes d'espera i permetrà incrementar els criteris perquè la població s'hi pugui acollir.

   

  Al president del grup, Àlex Pastor, ha valorat molt positivament aquestes modificacions i ha continuat instant al govern a "tenir voluntat d'acord en el pressupost d'inversions en benefici dels problemes reals que té la ciutat i de les demandes de la ciutadania".

   

  Precisament l'annex d'inversions és l'últim escull a superar abans de poder dur el pressupost a Ple, que finalment no es debatrà en un ple extraordinari la setmana vinent. Govern i PSC continuen negociant per poder tancar un acord de cara al ple ordinari de febrer. Els socialistes asseguren que respecten totalment el procés participatiu del PIM, però creuen que, a banda, hi ha inversions molt necessàries que no s'han inclòs. Una d'elles serà un equipament de ciutat del qual, de moment, no han volgut donar pistes.