El primer cap de setmana del Filmets atrau més de 3.000 persones al Zorrila i al Principal

  0
  _CBB4814.jpg

  21/10/2014 – Els curtmetratges dels Estats Units d’Amèrica, el país convidat, i de les sessions familiar o ‘Badalona en curt’, a més de la festa musical i gastronòmica al voltant del Mercat Maignon, han estat les principals protagonistes del cap de setmana.

  Més de 3.000 espectadors s’han rendit ja, des de la inauguració del passat divendres, al millor cinema curt del món durant les primeres sessions de la 40a edició del Filmets. Els curtmetratges dels Estats Units d’Amèrica, el país convidat, i la resta de projeccions del programa internacional, entre elles les sessions familiar o ‘Badalona en curt’, a més de la festa musical i gastronòmica al voltant del Mercat Maignon, han estat les principals protagonistes del cap de setmana.

   

  Les sessions Golfa, Manifest, Filmets en Forma i Filmets en Família han fet petits els aforaments del Teatre Zorrilla i el Principal en una edició popular sense precedents, segons els organitzadors. La ciutat participa en les actuacions musicals d’Oca Underground, Minna, Maribel del Pino, Tribu Urbana Center, Sónia Moreno, Wimen i la banda Les Pompiers Pony Club, de Marsella, que han portat l’esperit del festival més festiu als carrers de Badalona amb una participació de més de dos mil persones.

   

  Actors i actrius com Àlvaro Cervantes, Marc Martínez i Saras Gil, i els primers cineastes arribats del Canadà, els Estats Units, Nova Zelanda, Irlanda i Grècia, han portat el glamour a la catifa vermella del Teatre Zorrilla els primers dos dies del festival.

   

  Thirst, amb Melanie Griffith; Today is the day, amb Danny de Vito; Cascada, dels Estats Units, o Vikingar, d’Islàndia, destaquen en les primeres jornades del festival més participatiu fins a la data.